Stand-up

Når du booker mig til at komme at underholde til din julefrokost, firmafest, studiefest, fødselsdag, konference, polterabend eller hvad ved jeg, så har du lidt forskellige muligheder. 

Enten kan du booke hele eller dele af specifikke shows, jeg har lavet, som du kan læse om i menuen herunder eller også kan du bestille "chefs choice" og så laver jeg det, jeg har allermest lyst til at vise jer på aftenen. 

Uanset hvad I måtte have af specifikke ønsker til indhold og varighed, så skriv til mig og så finder vi den bedst mulige løsning for jer. 

Min ven kroppen

 

Måske vil det helt rigtige til lige netop jeres arrangement være at grine ad krop, selvværd og vægttab. Enten fordi I i forvejen gerne vil beskæftige jer med det, eller fordi I har det til fælles, at I alle har en krop. Så vil I kunne få enten hele mit seneste show "Min ven kroppen" på en time eller jeg kan vælge det ud, jeg mener passer bedst til jer og give en halv times "best of".

OBS: Jeg vil være påklædt under hele showet. På den måde er pressebilledet misvisende. 

En større ja-hat, tak

Jeg har de seneste år optrådt for et hav af skoler og lærerforeninger rundt om i landet og talt om mit lærerliv og skolereformen med showet: "En større ja-hat, tak". Hvis du holder til på et lærerværelse, kommer jeg også meget gerne ud til jer og puster lidt grin i kridtstøvet.

Et kærlighedsliv

Endelig kan I vælge en pakke, der drejer sig om dating og et håbløst kærlighedsliv. Det er ikke et show med en titel, men lad os kalde det "Mandeforskrækket".

 

©2018 by TineMarie. Proudly created with Wix.com