Hvad har Tine Marie egentlig lavet?

Et comedy-CV

"Min ven kroppen" - en times stand-up-show

"Min ven kroppen" er mit første soloshow på en time. Showet handler om at have brugt et år på at tabe 17 kg, lægge sit liv om og få et bedre forhold til sin krop.

 2018 - 

Der er nyt afsnit ude af “Det feder førs

Det feder først i morgen - podcast

2018 -

Jeg taler med komiker Valdemar Pustelnik om krop, mad, træning og de der tanker, man ikke lige får talt med andre om og grinet ad i podcasten "Det feder først i morgen". Man kan høre den på iTunes, SoundCloud og Podtail (klik på billedet for link)

Her står jeg nu

2017

I 2017 fandt Ane Høgsberg, Sofie Flykt og jeg igen sammen og lavede den svære to'er: Efterfølgeren til showet Her står jeg med den ligeså håbløse titel: Her står jeg nu

Min ven kroppen - 30 min stand-up show

2016

I 2016 lavede første gang et show med titlen "Min ven kroppen." Dengang var det kun en halv time og drejede sig om at være tyk og prøve at blive gode venner med sin krop alligevel.

jahat.jpg

En større ja-hat, tak

2015-

Jeg er skolelærer om dagen - komiker om aftenen - og da skolereformen ramte os, reagerede vi alle sammen forskelligt. Nogen blev vrede, nogen kede af det, andre apatiske. Jeg fik brug for at grine ad det! Derfor skrev jeg showet om den frygtelig ja-hat, vi blev bedt om at tage på og rejste rundt til landets skoler og lærerforeninger og delte ud af grinene med den skønne Natasha Brock, der også er læreruddannet. Du kan stadig booke showet.

dygtig pige.jpg

Dygtig pige

2014

Det var en kæmpe ære og fornøjelse at tage rundt med showet "Dygtig pige" sammen med Sanne Søndergaard i 2014. Sannes del drejede sig om at nægte at være en "dygtig pige" og min drejede sig om at kæmpe for at være det - og om måske at være sexistisk overfor mænd. Hvis du klikker på billedet, kan du se et klip, hvor jeg varmer op for Sanne senere samme år, med en lille bid fra showet.

Her står jeg

2013

Mit første show på Zulu Comedy Festival var med Sofie Flykt og Ane Høgsberg, der siden er blevet de kolleger, jeg har samarbejdet allermest med om stort og småt og som jeg bliver evigt inspireret (og underholdt) af. Dengang lavede vi bare et dumt lille show om vores meget forskellige veje til scenen. Et show om barndom og udvikling, som vi tog med os rundt i landet.

DM i stand-up

2013

I 2013 var jeg med i DM i stand-up og blev nr. 2 i min indledende runde. (Det betyder i praksis, at dygtige Tjelle Vejrup gik videre til finalen og jeg tog i byen med en buket blomster)

Zulu Comedy Galla

2012

I 2012 blev jeg udtaget som et af De nye håb (det der i dag hedder Æslerne) til Zulu Comedy Galla. Det var en vanvittigt stor ære efter kun halvandet år på scenen og en kæmpe oplevelse at optræde for 1.600 mennesker i Operaen - hvoraf de første 7 rækker er hele dansk comedy samlet med blikket stift rettet mod mig! Yikes!
Den ros jeg satte størst pris på, var fra Niels Hausgaard, som jeg er vokset op med som komisk ikon på LP og af Lotte Heise, hvis show jeg som barn havde på VHS og lærte udenad og underholdt med, når mine forældre havde gæster. Så det var stille og roligt den bedste aften nogensinde.

Danish open

2012

I 2012 var jeg med i Danish Open i Aarhus, som var en konkurrence, der mindede lidt om DM i stand-up, men som ikke eksisterer længere. Dengang var det der med både at have en tis'kone og fortælle jokes nok til at komme lokalavisen.

Debuten

25. januar 2011

Jeg debuterede d. 25. januar 2011 på vidunderlige Teater Play, der dengang lå i Njalsgade. Der gik jeg på et comedy-hold, der mestendels drejede sig om impro, men hvor man kunne få lov at prøve det der stand-up. Og i januar prøvede jeg det så også af på en rigtig scene foran et rigtigt publikum. 
(Billedet er ikke fra selve debuten, men er fra engang i starten på det Lygten)

©2018 by TineMarie. Proudly created with Wix.com