Fede idiot!

Et sjovt og motiverende foredrag om den grimme stemme indeni, der er din værste ven.  

De fleste af os gør det; måske endda uden at tænke over det: Taler unødvendigt hårdt til os selv, hvis vi træder det mindste ved siden af. Det er forskelligt fra person til person, hvad den indre stemme siger og hvad den slår ned på. Min sagde oftest: ”Fede idiot! Fuck nu af.” Jeg har aldrig, aldrig, aldrig talt til et andet menneske på den måde og jeg er ikke vokset op med at blive talt sådan til, så jeg aner ikke, hvor det kommer fra. Eller hvor jeg mente, jeg skulle fucke hen, i øvrigt.

Indtil for et år siden troede jeg, at den stemme var et uforanderligt livsvilkår. Men så besluttede jeg mig for at prøve at ændre andre dele af mit liv, små skridt ad gangen. Jeg begyndte hos en coach, der hjalp mig til at ændre mit forhold til mig selv og jeg er nu sluppet næsten helt af med den bryske stemme og har fundet en omsorg for mig selv, jeg aldrig vil give slip på igen.

 

Foredraget ”Fede idiot!” sætter fokus på selvværd og positive bevidste forandringer af krop og selvopfattelse. Man KAN ændre sit selvværd. Man KAN ændre sin krop. Og man KAN ændre sit forhold til sig selv, kroppen og den tarvelige stemme indeni.

Find din omsorg for dig selv og gå opløftet fra det her sjove, ærlige og motiverende foredrag.

Foredraget kan tilpasses netop dine behov ifht. tid og målgruppe. Skriv på kontakt@tinemarie.dk, så vi sammen kan finde den bedste løsning for jer.

©2018 by TineMarie. Proudly created with Wix.com